Natuurbeleving

De natuur als sleutel tot jouw ziel

Gaia Walk & Talk

Verlang je naar een luisterend oor en op verhaal komen in een natuurlijke omgeving? Gun jezelf één of meerdere Gaia Walks & Talks sessies, waarin je -letterlijk en figuurlijk- je hart gaat luchten.

Wandelen in de natuur haalt je uit de drukte in je hoofd en om je heen. Het voert de spanning af en brengt je terug in je lichaam. In verbinding met je innerlijke natuur en je intuïtie. Moeder Aarde verlicht, verzacht en verhoogt je frequentie.

Tijdens de wandeling stem ik af op jouw behoefte. Op dat wat gezien en gehoord wil worden, een vraag die er in je leeft of iets wat je graag -letterlijk- een plek wilt geven.

Het is een intuïtieve wandelreis met verschillende elementen (inquiry, systemisch werk, mindfulness & compassie) die we samen invulling geven in verbinding met Moeder Aarde.

Duur: ca 120 minuten
Tarief: 120 euro
Wandelgebied: Schoorlse duinen/ Bergen aan Zee/ Egmond

December 2017 verloren mijn partner en ik onze zoon tijdens de zwangerschap.
Bij een zeer goed verlopende zwangerschap (ik was 43 en ik vond het een wonder dat ik zwanger was geworden en ik was zo ongelooflijk dankbaar niet in woorden uit te drukken), het kindje groeide als kool en op de echo’s zag alles er prachtig uit.

Met 15 weken kwamen we erachter dat ons zoontje toch niet gezond was hij had het syndroom van Down en een gaatje in zijn hart. Tijdens onderzoeken in het ziekenhuis en na gesprekken met de artsen hebben we besloten de bevalling vroegtijdig in gang te zetten. We wilden dit kindje zo graag maar hebben toch besloten hem te laten gaan. Een onmenselijke keuze maar we staan er nog steeds achter. Ik voelde toen ik het telefoontje kreeg van het ziekenhuis dat het mis was meteen dat dit de juiste beslissing dat was heel gek eigenlijk. Daarna was ik zo bezig met doorgaan, het gezin draaiende houden, werk enzovoorts.

Mijn partner en ik verwerkten het heel anders dit verdriet en konden bij elkaar geen steun vinden. Ik vond ergens ook omdat we er zelf voor gekozen hadden dat we niet moesten klagen. Maar wat een verdriet had ik, ik kan het niet beschrijven.

In maart 2018 heb ik met Clementine gewandeld. Door haar liefdevolle en wijze woorden, luisterend oor en aandacht zonder oordeel kon ik beginnen met de echte rouw en ook het schuldgevoel dat ik had los te laten. Ik heb het hierdoor zelfs kunnen omzetten naar iets positiefs. Clementine is een zeer bijzondere, begaafde vrouw. Ik gun iedereen een coaching met haar. 

D.H.

“A walk in nature walks the soul back home”

– Mary Davis

Clementine Noordzij

Neem contact op

clementine.noordzij@gmail.com
06-46128815