Zang & Sound healing

Stem en klank als sleutel tot jouw ziel

Open harten

Als zangeres en soundhealer raak ik zielen en open harten met mijn frequentie. 

Ik geef stem aan oerkracht en aan zachte vrouwelijke kwaliteiten zoals (zelf)liefde, compassie, schoonheid, troost, dankbaarheid, eenvoud, vrede en vergeving. 

Clé is meer dan een zangeres. Zij legt heel haar ziel en zaligheid in haar performance. Elk optreden is voor haar een moment van contact maken met haar eigen potentieel, met haar publiek en de levensenergie die haar haar stem heeft geschonken.

Simone Kuiter

‘Music comes through us, not from us, for us to share the gifts of the spirit’

Kenneth Little Hawk

Concert ‘In the spirit of…’

Een persoonlijke, verhalende muzikale reis in 75 -90 minuten met de mooiste songs en klanken over liefde, schoonheid, kracht, joy, verbinding en troost voor in het theater of als huiskamer concert.

Klik hier voor een aantal mooie songs ter inspiratie.

En neem ook eens een kijkje op mijn YouTube kanaal La Clé de Soul voor meer songs.

Mijn eerstvolgende huiskamerconcert is op zondag 16 april 2023 van 15.30-17.00 uur
(inloop tussen 15.00 en 15.30 uur) op Middelhof 49 te Heiloo.
Kosten: 17,50 per persoon, vooraf te reserveren.

Midden in de Corona tijd van zomer 2020 gaf Clementine Noordzij een fantastisch concert in “Theater in de tuin.” Met haar prachtig samengestelde repertoire neemt ze je mee op een reis van troost, hoop en liefde. Clementine weet je met haar warme stem, haar liefde, rust en krachtige uitstraling te raken in je ziel.
Met haar persoonlijke verhalen tussen de songs creëert ze een prachtige verbinding met het publiek.
En dat is precies wat mensen nodig hebben in deze Corona tijd van onzekerheid en introspectie.
Het was een genot om met haar samen te werken. “Theater in de tuin” kijkt uit naar de volgende keer! Aanrader voor iedereen!

Olivia Somer

Clementine zingt prachtig. Met haar persoonlijke verhalen verweeft zij diverse liedjes uit alle windstreken over compassie, schoonheid en troost. Haar heldere, zuivere warme stem werkt verbindend….van hart tot hart. Clementine heeft mij niet alleen kippenvel bezorgd, maar vooral mijn ziel geraakt.

Kortom een concert van Clementine mag je niet missen. Een echte aanrader. Ik wens haar veel succes met nog veel meer mooie voorstellingen

Ineke Hermus

Ceremonie zang

Voor tijdens een huwelijksceremonie, uitvaart, doop, boekpresentatie, seminar of andere bijzondere gelegenheid.

Welke van de voor jou of jullie mooiste, meest dierbare of ontroerende songs van liefde, vreugde, troost en hoop mag ik voor je vertolken?

Klik hier voor een aantal mooie songs ter inspiratie

En neem ook eens een kijkje op mijn YouTube kanaal La Clé de Soul voor meer songs.

Mijn eerste boekpresentatie van Liefdesbang was een groots moment waar ik met veel dankbaarheid op terugkijk. Voor zo’n belangrijk moment wil je dat alles klopt. Clementine was daarbij een onmisbaar onderdeel met haar prachtige stem en performance! Muziek heeft de kracht om de ziel te raken, mits de drager van de stem dit belichaamt. Clementine doet het niet, ze IS het! Zij maakte mijn boekpresentatie compleet. Dank daarvoor Clementine!

Hannah Cuppen (auteur van o.a. ‘Liefdesbang’)

Het was bijzonder om mijn boekpresentatie samen met Clementine vorm te geven. Ik de speech, zij de muzikale intermezzo’s. Clementine heeft een prachtige stem, maar ze brengt nog zoveel meer dan dat. Ze weet met de manier waarop ze zingt, de ziel van een bijeenkomst uit te drukken. Haar zang raakte zichtbaar vele harten en creëerde zo een sfeer die de boodschap van mijn boek bekrachtigde.

Karin Steffens (auteur van ‘Laat je raken’)

“The true sound of healing is love”

– Sara Benson

Workshop ‘De Stem van je Ziel’

Wij zijn allemaal uniek vibrerende wezens met een prachtig instrument om onze eigen frequentie te ervaren, uit te dragen en terug in balans te brengen: onze stem.

Sound is the ground of consciousness, onze stem is de poort naar diepe verbinding en heling.

In een wereld waar veel dissonantie heerst, je snel overstemd raakt en waarheid spreken niet vanzelfsprekend is, is het des te belangrijker weer in verbinding te komen met je eigen essentie, met jouw unieke frequentie en met de universele bron van liefde en creatie. Tot in al je cellen. Zodat je bekrachtigd en authentiek je levenspad kan lopen.

Dit ga je ervaren en leren tijdens de workshop ‘De Stem van je Ziel’. Clementine neemt je mee op reis terug naar je eigen frequentie, voorbij blokkades.

Het doorstromen, doorvoelen en uiten van wat er in je leeft is ontzettend heilzaam en zorgt voor een open energie en krachtcentrum in de keel. Ons keelchakra staat in directe verbinding met ons hart, onze intuïtie en ons creatieve centrum en is dus een belangrijke poort.

Frequentie plus intentie is heling

Je krijgt oefeningen en tools aangereikt om je sacred instrument op elk gewenst moment in te kunnen zetten om terug in balans en heelheid te komen volgens het principe ‘frequentie plus intentie is heling’.

Deze workshop heeft niets met (mooi) zingen te maken, maar alles met je eigen unieke sound ervaren. Iedereen is een soundhealer!

Meld je aan voor de workshop en ervaar de helende kracht van je eigen stem en frequentie.

Praktisch:

Locatie: volgt
Tijd: volgt
Kosten voor deelname: 65 euro, inclusief BTW

Soundhealing bij Clementine gehad, mooi wat je stem allemaal voor je kan doen en je daar bewust van te worden. Hele fijne begeleiding en veilige setting. Clementine’s stem raakt je tot in ’t diepst van je ziel!!

Wendy Servaas

Woensdag 20 april 2022 heb ik deelgenomen aan de Workshop De Stem van je Ziel. Een prachtige duik (eigenlijk een warm bad) in je eigen ziel en aangeleerde overtuigingen en patronen!

Melissa Nuhaan

“It only takes one voice, at the right pitch, to start an avalanche”

– Dianne Hardy

Workshop ‘Bevallen met klank en ademhaling’

Voor zwangere vrouwen die willen leren hoe je de bevalling optimaal kunt ondersteunen met je stem en ademhaling

Ben je tussen de 30 en 37 weken zwanger?

Wil je graag leren hoe je je stem en ademhaling kan inzetten om je oerkracht optimaal te kanaliseren en benutten tijdens je bevalling?

Welkom bij mijn voice release en adem workshops voor zwangere vrouwen.

Een bevalling is een initiatie. Niet alleen zal je baby door een donker nauw geboortekanaal moeten om uiteindelijk in het licht ontvangen te worden, maar ook jij als moeder. Tijdens de bevalling kun je geconfronteerd worden met onzekerheid, angst, paniek, pijn en controle willen houden. Wellicht komen er diep verborgen trauma’s of intens verdriet of woede naar boven. Het is een ongewisse reis, waarin weerstand letterlijk de flow kan vertragen of stopzetten. Hoe meer weerstand tijdens de weeën, hoe lastiger en vaak ook pijnlijker de bevalling.

Ademhaling, je stem gebruiken en aanwezigheid in het hier en nu zijn de sleutels om in overgave en vertrouwen dit geboorteproces te doorlopen. Zo heb ik zelf met behulp van deze drie tools mijn 44 uur durende bevalling tot een goed einde gebracht (en zelfs zonder kleerscheuren).

In deze workshop:

  • Leg ik je uit wat de relatie is tussen je keel en je yoni, waarom deze zo belangrijk is tijdens de bevalling en hoe je ze kunt laten samenwerken.
  • Ga je de kracht van ‘toning’ ervaren, het vinden van de noten die het diepst met jouw lichaam en essentie resoneren.
  • Anker ik door middel van een geleide meditatie de sleutels tot overgave en vertrouwen tijdens je bevalling
  • Gaan we ademhalings- en stemoefeningen doen zodat je optimaal voorbereid bent om deze tijdens je bevalling toe te passen
  • Laten we ons inspireren en leiden door de wijsheid en klanken van de walvissen
  • Krijg je het boek ‘a natural childbirth’ van Ina May Gaskin met tientallen bevallingsverhalen cadeau

Duur: ca 120 minuten
Tarief: 99 euro
Groepsgrootte: max 8
Locatie: Praktijkruimte Centrum Wakker Bewust te Alkmaar

Data volgen.

NB: Individuele sessies zijn ook mogelijk. 

Boek hier je individuele voice release en adem sessie voor je bevalling.
Duur: ca 120 minuten
Tarief: 120 euro
Locatie: Praktijkruimte Heiloo, Middelhof 49

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

– Nikola Tesla

Individuele voice release/ soundhealing sessie 

Ontdek de helende en bevrijdende kracht van je stem in een 1-op-1 sessie.
Ik begeleid je om weer vrijuit te kunnen klanken, je stem te gebruiken en in te zetten voor meer balans, begrenzing en heelheid.

Duur: ca 75 minuten
Tarief: 90 euro
Locatie: Praktijkruimte Heiloo

Clementine Noordzij

Neem contact op

clementine.noordzij@gmail.com
06-46128815