Zang & Soundhealing

Stem en klank als sleutel tot jouw ziel

Open harten

Als zangeres en soundhealer met artiestennaam La Clé de Soul raak ik zielen en open harten met mijn frequentie. Een energie transmissie van hart tot hart. Met mijn stem schep ik verbinding. Door mijn zang en klanken breng ik sfeer, warmte, troost, licht, liefde en joy. Ik noem het ook wel licht(frequentie)puntjes.

Leven en dood, geboorte en sterven, vieren en eren hebben een speciale plek in mijn repertoire.

Ik ben sinds 2008, aangespoord en geinspireerd door mijn moeders ziekte-en sterfbed, professioneel all-round live zangeres.
Later is daar soundhealing bijgekomen, met stem, klankschalen, windchime, kantele en drums.

Sinds 2021 geef ik ook individuele zangcoaching en stembevrijding sessies en workshops.

 

Genres en repertoire

Met een breed repertoire in veel verschillende stijlen en genres, zoals easy listening, smooth jazz, American Songbook, easy pop, latinjazz,  bossanova, soul, folk, Keltisch, Nederlandstalig, traditional, een enkel klassiek lied, light language en levensliederen in diverse talen zing ik je met liefde en plezier toe.
Bijzondere, warme sfeermuziek én muziek die raakt.

Neem een kijkje in mijn repertoirelijst en luister naar enkele muziekfragmenten op mijn
YouTube kanaal @LaCledeSoul.

Voor welke gelegenheden kun je me boeken?

Ik heb op vele mooie podia en plekken opgetreden in binnen – en buitenland, zoals bijvoorbeeld in Club Dauphine en het Chassé Theater, in verschillende bezettingen, solo of met pianist, bassist, gitarist, saxofonist en /of drums en soms als gastzangeres in andere bands, zoals de Harbour Jazz Band. En ik heb voor veel bijzondere mensen en gelegenheden mogen zingen. 

 

Neem hieronder een kijkje voor mijn aanbod

Ceremoniezang

Aan het (sterf)bed

Huiskamerconcert

Zakelijk

Clé is meer dan een zangeres. Zij legt heel haar ziel en zaligheid in haar performance. Elk optreden is voor haar een moment van contact maken met haar eigen potentieel, met haar publiek en de levensenergie die haar haar stem heeft geschonken.

Simone Kuiter

‘Music comes through us, not from us, for us to share the gifts of the spirit’

Kenneth Little Hawk

Clementine Noordzij

Neem contact op

clementine.noordzij@gmail.com
06-46128815