Huiskamerconcert

Stem en klank als sleutel tot jouw ziel

Een huiskamerconcert bij mij of bij jou thuis?

Ik geef graag bij mij thuis in Heiloo waar ik woon en op verzoek bij mensen thuis speciale (thema) huiskamerconcerten, bijvoorbeeld voor Allerzielen, Kerst, iemand die 50 jaar wordt en dat op bijzondere wijze wil vieren.

Een persoonlijke, verhalende muzikale reis in 75 -90 minuten in de intieme setting van mijn eigen huiskamer of in die van jou, met de mooiste songs en klanken over liefde, schoonheid, kracht, joy, verbinding en troost.

Klik hier voor een aantal mooie songs ter inspiratie.

En neem ook eens een kijkje op mijn YouTube kanaal @LaCledeSoul voor meer songs.

Midden in de Corona tijd van zomer 2020 gaf Clementine Noordzij een fantastisch concert in “Theater in de tuin.” Met haar prachtig samengestelde repertoire neemt ze je mee op een reis van troost, hoop en liefde. Clementine weet je met haar warme stem, haar liefde, rust en krachtige uitstraling te raken in je ziel.
Met haar persoonlijke verhalen tussen de songs creëert ze een prachtige verbinding met het publiek.
En dat is precies wat mensen nodig hebben in deze Corona tijd van onzekerheid en introspectie.
Het was een genot om met haar samen te werken. “Theater in de tuin” kijkt uit naar de volgende keer! Aanrader voor iedereen!

Olivia Somer

‘Music comes through us, not from us, for us to share the gifts of the spirit’

Kenneth Little Hawk

Huiskamerconcert ‘ In the spirit of …’

Mijn eerstvolgende huiskamerconcert bij mij thuis is op 10 maart 2024 van 15.00-17.00 uur
(inloop tussen 14.30 en 15.00 uur) op Middelhof 49 te Heiloo.
Kosten: 17,50 per persoon, vooraf te reserveren via hipsy.

Clementine zingt prachtig. Met haar persoonlijke verhalen verweeft zij diverse liedjes uit alle windstreken over compassie, schoonheid en troost. Haar heldere, zuivere warme stem werkt verbindend….van hart tot hart. Clementine heeft mij niet alleen kippenvel bezorgd, maar vooral mijn ziel geraakt.

Kortom een concert van Clementine mag je niet missen. Een echte aanrader. Ik wens haar veel succes met nog veel meer mooie voorstellingen

Ineke Hermus

“The true sound of healing is love”

– Sara Benson

Huiskamerconcert ‘in the spirit of 50 jaar!’

De big 5-0! Ik geloof in de kracht van rituelen, van stilstaan op crossroads om in dankbaarheid terug te blikken en met liefde en vreugde vooruit te kijken en het leven te vieren als ‘de 5 in de klok zit’. En als zangeres ken ik de kracht van stem, melodie en lyrics.

Ik heb al meerdere bijzondere mensen uit mijn netwerk die 50 werden mogen toezingen in een intieme setting. Zo nam ik hen en het publiek mee op een reis door hun leven tot nu toe aan de hand van liedjes die voor hen een speciale betekenis hadden gekregen. Om hun leven te vieren, hun geliefden, familie en vrienden te bedanken en om overleden dierbaren te eren.

Dus…Ben jij uit het bouwjaar 1974 of 1975 en wil je dit jaar of volgend jaar jouw 50ste verjaardag op een bijzondere manier vieren en markeren?

Boek mij dan als Midlife Singer voor een op jou afgestemd (huiskamer)concert ‘In the Spirit of 50 jaar…’, dan vertolk ik de nummers die gedurende jouw leven tot nu toe een speciale betekenis hebben gekregen, eer ik jou, je geliefden, eventueel overleden dierbaren en maak ik samen met jou en je familie en vrienden van dit midlife moment een onvergetelijke ervaring!

Langzaam bewegend in mijn 49e levensjaar en heel bewust van mijn 50ste geboortejaar die er aankomt, kreeg ik ineens een ingeving. Zo één waarvan je voelt, JA!

Geboren op 4 december 1973, heeft me deze datum om mijn leven te vieren, lang in de weg gestaan. Alles werd altijd geassocieerd met het grote kinderfeest en dat had impact op de belevingen en ervaringen van jarig zijn in deze tijd van het jaar. Na jaren van groei van bewustzijn, heling in mezelf, groeide ik toe naar 4 december 2023. Dit jaar vier ik mijzelf en mijn geboortedag heel bewust en stel ik mezelf de vraag: ‘Wat wil wil ik?’

Die grote JA bracht me in verbinding met Clementine. Al jaren verbonden na samen een coach opleiding te hebben gevolgd. Ineens was ze in mijn gedachten en zag ik haar mij toezingen. Een huiskamer concert…Dat voel ik! Diezelfde grote JA vanuit haar was werkelijk een geschenk.

Samen gingen we op reis om op mijn Oudejaarsdag, op 3 december 2023, mijn dierbare gezin, mooie moeder in het licht, vader, schoonouders, zielsvrienden, soulsisters en onszelf, een magische middag te geven.

In the Spirit of 50 jaar Esther, werd mijn levensverhaal door mij verteld en de uitgekozen, betekenisvolle songs met zoveel liefde, warmte en passie door Clé gezongen. Intiem in ons kleine boshuis, was er ontroering, werden we geraakt en mochten we genieten van haar pure zuivere stem waarmee ze onze harten verder opende.

Een middag met zoet & hartig, een bubbel & toost, een lach en een traan en ijs & slagroom.

Met een diepe buiging voor Clementine, die mij meenam in het grootste geschenk aan mezelf, het vieren van mijn leven. Genieten met de Grote G.

Dankjewel lieve Clé, ik gun iedereen een huiskamerconcert met jou en jouw stem, voor welke gelegenheid dan ook.

Liefs Esther van der Linde

 

“It only takes one voice, at the right pitch, to start an avalanche”

– Dianne Hardy

Huiskamerconcert ‘In the spirit of Christmas’

Een persoonlijke, verhalende muzikale reis in 75 -90 minuten in de intieme setting van mijn eigen huiskamer met de mooiste kerstklassiekers en leuke en minder bekende kerstliedjes.

Wil je graag heerlijk genieten van live gezongen kerstrepertoire om in de sfeer van Kerst te komen? Ik zing je graag toe met vrolijke en mooie, bekende en minder bekende kerstliedjes en kerstklassiekers in mijn huiskamer.

Klik hier voor een aantal mooie songs ter inspiratie.

En neem ook eens een kijkje op mijn YouTube kanaal @LaCledeSoul voor meer songs.

Mijn eerstvolgende Kerst huiskamerconcert is op zondag 10 december 2024 van 15.00-17.00 uur
(inloop tussen 14.30 en 15.00 uur) op Middelhof 49 te Heiloo.
Kosten: 17,50 per persoon, vooraf te reserveren via hipsy.

 

Hoi Clementine, ik vond jouw concert heel fijn. Mooie, ontroerende songs die je op een persoonlijke en toegankelijke manier aan elkaar verbindt. Je laat zien wie je bent en wie of wat belangrijk is in jouw leven. Dat schept een fijne, intieme sfeer. Je brengt veel variatie in je warme stem, zodat niet alleen de melodie maar ook de tekst zo mijn hart binnen komt. Ik zag anderen soms ook een traantje wegpinken. En zelf werd ik vooral geraakt door ‘Schipper’, het lied dat jij zelf geschreven en gecomponeerd hebt. Zo verdrietig en heel erg mooi!

Carien van Opstal

Clementine Noordzij

Neem contact op

clementine.noordzij@gmail.com
06-46128815