Zangcoaching en zangworkshop

Stem en klank als sleutel tot jouw ziel

Individuele zangcoaching en stembevrijding sessies

Live zang tijdens een bijzonder moment heeft een niet te onderschatten impact.

Een of meer liedjes tijdens een huwelijksceremonie, bruiloft, trouwceremonie, uitvaart, begrafenis, afscheidsceremonie, crematie, doop, boekpresentatie, jubileumviering, seminar of andere bijzondere gelegenheid kan rechtstreeks je hart binnenkomen en zodoende een onvergetelijke herinnering maken.

Ik zing jou/ jullie en je dierbaren dan ook ontzettend graag live en met liefde en eerbied toe.
Om het leven en de liefde of een bijzondere creatie te vieren en te markeren of de overleden dierbare te eren.

Welke van de voor jou of jullie mooiste, meest dierbare of ontroerende songs van liefde, vreugde, troost, verbinding en hoop mag ik voor je vertolken?

Klik hier voor een aantal mooie songs ter inspiratie

En neem ook eens een kijkje op mijn YouTube kanaal La Clé de Soul voor meer songs.

Clé is meer dan een zangeres. Zij legt heel haar ziel en zaligheid in haar performance. Elk optreden is voor haar een moment van contact maken met haar eigen potentieel, met haar publiek en de levensenergie die haar haar stem heeft geschonken.

Simone Kuiter

‘Music comes through us, not from us, for us to share the gifts of the spirit’

Kenneth Little Hawk

Zangworkshop stembevrijding

Wij zijn allemaal uniek vibrerende wezens met een prachtig instrument om onze eigen frequentie te ervaren, uit te dragen en terug in balans te brengen: onze stem.

Sound is the ground of consciousness, onze stem is de poort naar diepe verbinding en heling.

In een wereld waar veel dissonantie heerst, je snel overstemd raakt en waarheid spreken niet vanzelfsprekend is, is het des te belangrijker weer in verbinding te komen met je eigen essentie, met jouw unieke frequentie en met de universele bron van liefde en creatie. Tot in al je cellen. Zodat je bekrachtigd en authentiek je levenspad kan lopen.

Dit ga je ervaren en leren tijdens de workshop ‘De Stem van je Ziel’. Clementine neemt je mee op reis terug naar je eigen frequentie, voorbij blokkades.

Het doorstromen, doorvoelen en uiten van wat er in je leeft is ontzettend heilzaam en zorgt voor een open energie en krachtcentrum in de keel. Ons keelchakra staat in directe verbinding met ons hart, onze intuïtie en ons creatieve centrum en is dus een belangrijke poort.

Frequentie plus intentie is heling

Je krijgt oefeningen en tools aangereikt om je sacred instrument op elk gewenst moment in te kunnen zetten om terug in balans en heelheid te komen volgens het principe ‘frequentie plus intentie is heling’.

Deze workshop heeft niets met (mooi) zingen te maken, maar alles met je eigen unieke sound ervaren. Iedereen is een soundhealer!

Meld je aan voor de workshop en ervaar de helende kracht van je eigen stem en frequentie.

Praktisch:

Locatie: volgt
Tijd: volgt
Kosten voor deelname: 65 euro, inclusief BTW

Clementine is een ongelofelijk goeie en veelzijdige zangeres. En creatief! Op mijn eigen huwelijk mocht ik halverwege het mooie ‘Liefde van Later’ (Herman van Veen) de microfoon van haar overnemen om mijn vrouw toe te zingen. Onvergetelijk.

Bart Vandehoek

“The true sound of healing is love”

– Sara Benson

Uitvaart

Live zang tijdens een begrafenis, uitvaart, afscheidceremonie, ter aarde bestelling.

’Clementine heeft voor ons een moeilijk moment op de begraafplaats muzikaal omlijst met haar prachtige stem. Zij deed dit zo respectvol en mooi, dat ik het een ieder ander toewens om zo’n moeilijk moment iets draaglijker te maken. Dankjewel Clementine’

E. H.  

Ik had het voorrecht een paar keer in de aanwezigheid van Clémentine te mogen zijn, waar zij met haar etherische stem optrad.
Een goddelijke melodie die de aardse grenzen overstijgt, zowel zeer gepast tijdens de plechtigheid van een begrafenis, als in de warmte van een huiskamerconcert, als zakelijk heerlijk op de achtergrond of als optreden.
Haar magische stem biedt een emotionele omhelzing, maar ook troost en steun aan degenen in rouw.
Naast haar buitengewone vocale bekwaamheid straalt Clementine’s bijzondere glimlach vriendelijkheid en magie uit, een baken van troost in moeilijke tijden of juist passie, energie en vrolijkheid.
Ze is een geweldig en lief mens en zong niet alleen met gratie, maar deelde ook wijsheid die resoneerde met de essentie van het leven en bood steun aan degenen die dit het meest nodig hadden.
De aanwezigheid van Clementine is een zeldzaam en kostbaar geschenk, dat een onuitwisbare indruk achterlaat op de harten die het geluk hebben geraakt te worden door haar kunstenaarschap en medeleven.
Heel veel dank Clé!

M.H.

“It only takes one voice, at the right pitch, to start an avalanche”

– Dianne Hardy

Doop

Doop en doopdienst.

 

Clementine Noordzij

Neem contact op

clementine.noordzij@gmail.com
06-46128815