Compassie & Mindfulness

Compassie en bewustZijn als sleutel tot jouw ziel

Bewust verbinden met jezelf- sessies

Heb je moeite om je lichaam te voelen, de signalen die het je probeert te geven?

Ben je veel in je hoofd?

Heb je een verlangen om meer in het hier en nu aanwezig te zijn?

Zou je willen leren meer verbinding te maken met de fluisteringen van je hart?

Zou je je meer willen leren afstemmen op je intuitie en waar het je naartoe wil leiden?

Ben je vaak kritisch op jezelf en wil je alles zo goed en perfect mogelijk doen?

In de -bewust verbinden met jezelf- sessies begeleid ik je via:
– mindfulness technieken,
– (zelf)compassie training,
– soundhealing,
– ademhalingsoefeningen en
– geleide meditaties en visualisaties

om bewust aanwezig te zijn in het hier en nu en vooral in je lichaam.
Zodat je op een natuurlijke en moeiteloze manier weer in contact komt met de subtiele lagen in jezelf: je intuitie, je diep innerlijk weten, je hart.

Lichaamsbewustzijn is een belangrijke sleutel – om daar te komen evenals je adem en je stem.

Je gaat je eigen frequentie herinneren en herkennen.
De signalen van je lichaam, de fluisteringen van je hart en de ingevingen van je intuitie weer horen en serieus nemen! Vanuit compassie en zelfliefde.

Duur losse sessie: ca 90 minuten
Tarief: 99 euro
Traject: 8 sessies voor 699 euro (korting van > 10%)
Locatie: praktijk Heiloo of online via Zoom

Vrouwencirkel (zelf)compassie

Voor bewuste vrouwen die zelfcompassie en compassie als hun kompas willen inzetten om door drukke, verwarrende en onzekere tijden te navigeren.

Tweewekelijkse online zoom sister circle waarin we middels meditaties, sharing, visualisaties, storytelling, mindfulness, compassie en ademhalingsoefeningen onze zelfcompassie en compassie gaan verdiepen en vergroten.

Duur: ca 75 minuten
Tarief: 13 euro per keer, strippenkaart 4 x voor 50 euro
Online via Zoom: woensdagavond 20.30 uur-21.45 uur
Start: volgt

Ik heb gedurende twee jaar met Clementine gesproken over zuiver nadenken en zuiver spreken. De technieken die ik me in deze periode eigen heb gemaakt, heb ik mijn hele leven nog wat aan. Als je bijvoorbeeld een keuze moet maken, zowel de grote levenskeuzes als alledaagse kleine zaken, of als je een moeilijk gesprek moet voeren, zowel privé als zakelijk, dan is het goed eerst duidelijk voor ogen te hebben wat de situatie is en hoe je erin staat. Als je rustig de tijd neemt, en contact maakt met jezelf, kan je helder voelen hoe de situatie is. Daarna is het zaak om zo zuiver mogelijk deze boodschap te communiceren, zonder de boodschap te verhullen. Je geeft de ander meer respect door het vriendelijk maar duidelijk te vertellen, dan door de boodschap te verpakken waardoor het fundament niet meer geheel duidelijk is.

Ook heb ik geleerd bij zuiver communiceren de boodschap zo te vertellen dat je het bij jezelf houdt, je legt geen beslag op de ander, die laat je vrij. En je accepteert wat hier dan ook uit moge komen: de ander is vrij om hierop te reageren zoals hij wil. De ander, zeker in de nauwe relaties, heeft ook recht te weten wat er aan de hand is, als er iets is wat de relatie aantast, op een directe manier en niet via indirecte wegen. En ook andersom: als een ander met jou communiceert, is dat iets van de ander. Je bent vrij om hier wel of niet iets mee te doen.

Deze manier van denken en communiceren geeft veel kracht, vermindert frustraties en geeft veel volwassener en sterkere banden met de mensen om je heen. Daarom zou ik Clementine zeker aanraden.

SCK

“Love and compassion are necessities, not luxuries. Without them, humanity cannot survive.”

– Dalai Lama XIV

Clementine Noordzij

Neem contact op

clementine.noordzij@gmail.com
06-46128815